Lakossági használt sütőolaj gyűjtés Kisláng településen

​Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Kisláng Község Önkormányzata szerződést kötött a Biotrans Környezetirányítási és Hulladékgazdálkodási Kft-vel lakossági használt sütőolaj gyűjtési pont létesítése tárgyában.

A gyűjtés 240 literes, rendszeresen tisztított és karbantartott, kulturált megjelenésű gyűjtőben történik. Lezárt PET-palackban vagy zárt befőttesüvegben kell a gyűjtőbe helyezni az olajat, önteni nem kell, így „cseppmentes” a rendszer, nem áll fenn a kiömlés veszélye. A szolgáltatás térítésmentes.

A Szolgáltató előzetes tájékoztatásnak megfelelően, a gyűjtőedényekbe használt étolaj és konyhai zsiradék helyezhető el, EGYÉB OLAJ, MOTOROLAJ NEM!

Ne feledjük, hogy a cselekedet a környezetünk védelmén túl Önkormányzatunk Környezetvédelmi Alapjának támogatásához is hozzájárul.

Napokon belül megérkezik a használt sütőolaj és zsiradék gyűjtésére használatos edényzet, mindezeket követően a gyűjtési pont helyéről és az átvételre nyitva álló időpontokról soron kívül értesítem a Tisztelt Lakosságot.

Kérem Önöket, minél többen éljenek a lehetőséggel, óvjuk környezetünket és lakóhelyünket!

 

Sütőolaj-begyűjtés tájékoztató

 

Kisláng, 2021. január 25.

 

Tisztelettel:

Rumpler Tibor sk.
polgármester